BLACK FRIDAY - TOT 30% KORTING!💸Onze allergrootste uitverkoop duurt tot vandaag!⏰Gratis verzendkosten🚀

0

Je winkelmandje is leeg

Max, een 17-jarige dove en bijna blinde hond, redde een 3-jarig meisje

08, 11,, 312 1 min. leestijd

Aurora verdwaalde op het platteland in Australië. Ze was langer dan vijftien uur helemaal alleen met haar hond. Max kan nauwelijks horen en kan slechts met een klein deel van zijn rechteroog wat zien. Hij redde dit driejarige meisje dat verdwaald was in de Australische bush. Hij kreeg de eremedaille van de politie.

Het was rond drie uur 's middags toen Aurora de woning in de wilde regio te Queensland verliet, in de buurt van een stadje van 12.000 inwoners, een kleine stad die om z'n gepersonaliseerde sokken bekend staat.

De zoektochten, te voet en per vliegtuig, leverden niet de verwachte resultaten op. Na een nacht vol onweersbuien hervatten meer dan honderd politieagenten en vrijwilligers in de vroege ochtend  hun zoektocht om het meisje te vinden.

De grootmoeder van Aurora krabbelde uitgeput de steile hellingen op en riep de naam van haar geliefde kleindochter. "Plots", zegt ze, '"hoorde ik Max blaffen met heel zijn ziel. Ik klom verder en kwam oog in oog te staan ​​met Max. Hij leidde me opgelucht en blij naar Aurora die huilend op de grond lag. Gelukkig had ze maar een paar kleine schaafplekjes."

"Max is een dappere 17-jarige Blue Heeler die zijn jong baasje de hele nacht bewaakt en beschermd heeft," verklaarde de politie van Queensland. "Wat een brave hond is Max! Wij benoemen je levenslang politiehond!"

En ja, Max was die dag de gelukkigste hond op aarde.