BLACK FRIDAY - TOT 30% KORTING!💸Onze allergrootste uitverkoop duurt tot vandaag!⏰Gratis verzendkosten🚀

0

Je winkelmandje is leeg

Blog

Subheading

9 manieren om je hond te laten zien dat je van hem houdt

08, 11,, 312 3 min. leestijd

Dag op dag laat jouw hond alle liefde die hij voor je heeft zien. Elke keer dat hij je ziet, is hij dolblij en dat laat hij je maar als te goed zien. Je lievelingsdier heeft ook de behoefte dat jij hem jouw liefde toont. Hier zijn 9 manieren hoe je jouw liefde aan hem kan uiten.
Meer lezen

Hoe kom je het best van hondenvlooien af ?

08, 11,, 312 2 min. leestijd

Vlooien zijn kleine vampiertjes, het zijn namleijk insecten die zich op je hond nestelen en zijn bloed zuigen. Soms is het erg moeilijk om er vanaf te komen. Maar er zijn een aantal goede oplossingen om er helemaal van af te komen.
Meer lezen

Max, een 17-jarige dove en bijna blinde hond, redde een 3-jarig meisje

08, 11,, 312 1 min. leestijd

Aurora verdwaalde op het platteland in Australië. Ze was langer dan vijftien uur helemaal alleen met haar hond. Max kan nauwelijks horen en kan slechts met een klein deel van zijn rechteroog wat zien. Hij redde dit driejarige meisje dat verdwaald was in de Australische bush. Hij kreeg de eremedaille van de politie.
Meer lezen

We zijn meer gehecht aan ons huisdier dan aan een dierbare

08, 11,, 312 2 min. leestijd

Een studie heeft aangetoond dat één op de twee mensen een huisdier, kat of hond heeft. De hond wordt al 30.000 jaar als de beste vriend van de mens beschouwd, zo persoonlijk is deze relatie.
Meer lezen

De 5 redenen waarom je kat niet uit zijn kom drinkt

08, 11,, 312 2 min. leestijd

La douche, le pot de fleur, votre chat aime boire un peu partout sauf là à l’endroit prévu pour lui. Pas de stress, y a cinq bonnes raisons à ça.
Meer lezen

25% van de Nederlanders brengt Valentijnsdag liever met hun hond of kat door.

08, 11,, 312 1 min. leestijd

Blijf je op 14 februari liever met je warme sokken, samen met je kleine, lieve vierpootige vriend, op de bank? Je bent niet de enige, zoals een recente peiling bewijst.
Meer lezen

Les 7 avantages de la compagnie des chats

De 7 voordelen van het gezelschap van katten

08, 11,, 312 2 min. leestijd

We houden allemaal van onze huisdieren. Zowel van honden als van katten. Maar we realiseren ons niet altijd hoe goed en voordelig hun bestaan voor onze gezondheid is. Dit zijn de zeven voordelen van het houden van katten.
Meer lezen
Personne n’aime avaler des pilules et votre animal de compagnie non plus c’est normal. Mais heureusement il existe quelques trucs pour vous faciliter la vie.

4 tips om je hond te helpen zijn pillen in te nemen

18, 10,, 291 1 min. leestijd

Niemand slikt graag pillen, en je huisdier ook niet. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om dit gemakkelijker te maken.
Als je ziet met hoeveel moeite jouw hond zijn medicijnen inneemt, geef toe dat je een beetje medelijden met hem hebt. Het is niet altijd makkelijk, voor hem niet en voor jou niet. Hier zijn een paar essentiële tips om dit toch wat makkelijk te maken.

Meer lezen
Dans cet article vous apprendrez tout sur les miaulements des chats.

Als een kat miauwt betekend dat toch meer dan je denkt

30, 09,, 273 2 min. leestijd

Katten zijn erg intelligente wezens. En weinig mensen beseffen hoe slim ze zijn.

Onderling hebben katten een hele complexe taal die ons vreemd is: geuren, gezichtsuitdrukkingen, gebaren. Natuurlijk kunnen ze ook hard beginnen te krijsen als ze bang zijn, als ze een prooi zien of als ze aan het paren zijn.

Maar in werkelijkheid miauwen ze alleen als ze met mensen te maken hebben. Ze doen dat dus enkel voor ons. Wat een eer!

Meer lezen